Máte z toho husí kůži, chcete se vrátit na hlavní stránku?
Tímdlenc zpátky na titulní stranu.
EGI UVÁDÍ ...

 

Co to je? S kym to je? S kym to je?

Požádal mne pan Howadoor, zda bych nerozhodil sítě a nesehnal mu spolucestujícího na snad rockový festival DrátoFest či jak, a to konkrétně na 24.07.2004 - Haná u Oloumouce.

Neagituje na svém webu, poněvadž si též nechce pokazit pracně vybudovanou "imáž", konkrétně v tomto případě obraz Howadoora - hudbofoba, jak sám sebe s oblibou prezentuje: "Lidi se vždycky diví, když jim řeknu, že nemám rád hudbu, ale je to tak. Zejména mi na ní vadí ten hluk."

Pravda, konkrétně se shlédl či lépe řečeno sslechl v uskupení Horkýže Slíže, jejichž produkce hudbu příliš nepřipomíná, leč díky jakési mediální dezinformační kampani je snad za hudbu považováno, tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou, jak praví staré moudro.

Samotnému by mu prý bylo smutno, na takovémto festivalu se udatně chlastá a chlastat sám, to by prý nebyla ta správná festivalová nálada.

Proto slyšte - kdo chcete jet s panem Howadoorem na Slíže a další takováto obskurní hudební tělesa, pište přímo jemu, případně podpořte jeho pídění uveřejněním agitačního banneru na svých stránkách: http://www.egicz.cz/denik/200407/howadoorbanner.gif (spolu s krátkým doprovodným textem). Tuze o spolusliža stojí.

Kritéria a nároky: vlastně žádná zvláštní nejsou. Spolusliž může chlastat, ba dokonce toto je i bráno jako jisté pozitivum, může prý dokonce i fetovat. Snad jen kdyby se nasral, neměl by pana Howadoora přeprat, pročež jsou vítáni především intelektuálně založení typové z řad blblogérů a jiná rachitická individua.